In veel organisaties en instellingen hangt naast de verbandkoffer en brandblusser ook een AED, een automatische externe defibrillator. Deze kan bij een levensbedreigende hartritmestoornis (ventrikelfibrilleren) het hart defibrilleren, waarna het fibrilleren kan worden opgeheven. De overlevingskans van het slachtoffer stijgt daarmee met tientallen procenten.
Kerkveiligheid kan AED’s snel en tegen scherpe tarieven leveren. Ook elektroden en accu’s voor de AED kunnen we leveren, evenals beademingsmaskers. Vraag vrijblijvend een offerte op. Uiteraard levert Kerkveiligheid niet alleen aan kerken, maar ook aan bedrijven, scholen en instellingen.
Het is ook mogelijk om bij Kerkveiligheid een reanimatietraining te volgen.

AANBIEDING JUNI 2021 : Zoll AED Plus (half- of volautomaat)

De zeer bekende en kwalitatief goede Zoll AED Plus valt op door de opvallend groene kleur. De AED beschikt over een stevige behuizing. Daarnaast is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water. 
De AED Plus kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. De batterijen en elektroden hebben beiden een houdbaarheidsduur van circa 5 jaar. Daarom is het slechts eenmaal nodig deze te vervangen tijdens de hele levensduur van de defibrillator (indien de AED niet wordt ingezet). De gemiddelde kosten per jaar bedragen € 43,- (vervanging elektroden en accu)

Deze AED kost nu tijdelijk € 1060,- Bestellen of meer informatie

Uiteraard leveren we ook andere AED’s en diverse onderdelen tegen scherpe prijzen!

Heeft uw kerk een AED? Dan kunt u dat kenbaar maken door middel van deze sticker. Kosten: € 3,95 per stuk. Bestellen of meer informatie