In veel organisaties en instellingen hangt naast de verbandkoffer en brandblusser ook een AED, een automatische externe defibrillator. Deze kan bij een levensbedreigende hartritmestoornis (ventrikelfibrilleren) het hart defibrilleren, waarna het fibrilleren kan worden opgeheven. De overlevingskans van het slachtoffer stijgt daarmee met tientallen procenten.
Kerkveiligheid kan AED’s snel en tegen scherpe tarieven leveren. Ook elektroden en accu’s voor de AED kunnen we leveren, evenals beademingsmaskers. Vraag vrijblijvend een offerte op. Uiteraard levert Kerkveiligheid niet alleen aan kerken, maar ook aan bedrijven, scholen en instellingen.
Het is ook mogelijk om bij Kerkveiligheid een reanimatietraining te volgen.

Met een beademingsmasker voorkomt u direct mond-op-mond of mond-op-neus contact met het slachtoffer. Het beademingsmasker wordt over de mond en neus van het slachtoffer geplaatst en de beademingen gaan door een ventiel heen. Een handig hulpmiddel om hygiënisch mond-op-mond beademing toe te passen!
Dit beademingsmasker van DefiSign heeft een inlaat voor zuurstof. Het beademingsmasker zit in een hardcase verpakking waardoor deze goed beschermd wordt en eenvoudig overal mee naartoe genomen kan worden.
Kosten: € 5,- per stuk, excl. verzendkosten.

Heeft uw kerk een AED? Dan kunt u dat kenbaar maken door middel van deze sticker. Kosten: € 3,95 per stuk.

 • Bestellen
  U kunt de accessoires bestellen door een e-mail te sturen met daarin:
 • Welke accessoires u wilt:
  • Beademingsmasker
  • Sticker ‘AED in deze kerk aanwezig’
 • Hoeveel accessoires u wilt
 • Uw adresgegevens
  U ontvangt een factuur per e-mail.