Veiligheidstraining

Veiligheid in de kerk lijkt zo vanzelfsprekend. Iedereen heeft toch het beste voor met de kerk? En iedereen houdt toch ook een oogje in het zeil? En iedereen snapt toch wat er gedaan moet worden bij een verdachte situatie?
Niet is minder waar. Velen zijn zich niet bewust van veiligheidsrisico’s en denken niet na over het optreden bij een verdachte situatie of daadwerkelijke dreiging. Maar dit is wel te leren!

Bij Kerkveiligheid kan een veiligheidstraining worden gevolgd. Dit is maatwerk, gericht op jouw organisatie. Je leert onder andere personen te monitoren op basis van gedrag en meegevoerde goederen, preventieve maatregelen te nemen en adequaat handelen door aangewezen veiligheidspersoneel bij een dreiging. Ook is het mogelijk om te oefenen met inruimingen. Als er camera’s aanwezig zijn, trainen we om die juist te gebruiken. We gebruiken tijdens de training realistische scenario’s, zodat het geleerde goed is toe te passen in de praktijk van alle dag.

Veiligheidstrainingen worden toegespitst op jouw kerk. Neem voor meer informatie of om aan te melden contact op met Kerkveiligheid.

Kerkveiligheid kan deze training ook geven bij bedrijven of aan particulieren. Dit doen we via Thinksafe.nu

Schuiven naar boven