Kerkveiligheid verkoopt zakkaartjes met daarop de ABCDE-methodiek en klinisch redeneren. Hiermee zijn in één oogopslag de te doorlopen stappen zichtbaar.
Ook over andere onderwerpen is het mogelijk om zakkaartjes te ontwikkelen. Het is ook mogelijk om een A6-boekje te ontwikkelen waarin, aan de hand van het ontruimingsplan, de taken voor de hulpverleners worden beschreven. Heel handzaam en overzichtelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ABCDE-zakkaartjes
We hebben de afgelopen jaren vele honderden zakkaartjes verkocht, waarop de ABCDE-methodiek beschreven staat. De ABCDE-methodiek wordt gebruikt door ambulancepersoneel, verpleegkundigen en artsen. Maar in vereenvoudigde vorm is het ook prima te gebruiken voor EHBO’ers. Het is een praktisch kaartje, waarbij precies staat wat er bij welke letter moet worden beoordeeld.
Er zijn twee versies te koop, voor EHBO’ers en voor verpleegkundigen.

Klinisch redeneren zakkaartje
In de zorg wordt klinisch redeneren steeds vaker toegepast. Als het weinig wordt toegepast, kunnen de stappen lastig te onthouden en toe te passen zijn. Daarom verkopen we ook zakkaartjes om te klinisch redeneren. Hierin zijn twee versies beschikbaar, namelijk voor verpleegkundigen (met de 6 stappen uit Proactive nursing van Marc Bakker) en een versie die door verzorgenden IG gebruikt kan worden. Hierin staat het PAN model uitgelegd en de SBAR.

Bestellen
U kunt de zakkaartjes bestellen door een e-mail te sturen met daarin:
– Welke kaartjes u wilt:
– ABCDE-methodiek EHBO versie
– ABCDE-methodiek verpleegkundige versie
– Klinisch redeneren versie verpleegkundigen
– Klinisch redeneren versie verzorgenden IG
– Hoeveel kaartjes u wilt
– Uw adresgegevens

De kaartjes kosten € 0,55 per stuk, excl. verzendkosten. U krijgt een factuur per e-mail.

Kerkveiligheid levert aan kerken, bedrijven en instellingen AED’s en toebehoren tegen zeer scherpe tarieven!