Verkoop

Verkoop

Op zoek naar een automatische externe defibrillator (AED)? Of elektroden of een accu nodig? Kerkveiligheid kan alle merken razendsnel leveren tegen messcherpe tarieven. Informeer bij ons naar de prijzen.

Ook andere materialen zijn verkrijgbaar, zoals veiligheidshesjes, zaklampen, ontruimingsmateriaal, etc. Wat we niet leveren, is wel verkrijgbaar via een samenwerkingspartner. Daarin bemiddelen we graag.

Verkleinde versie van het ABCDE-kaartje voor EHBO’ers

Zakkaartjes
We hebben de afgelopen jaren vele honderden zakkaartjes verkocht, waarop de ABCDE-methodiek beschreven staat. De ABCDE-methodiek wordt gebruikt door ambulancepersoneel, verpleegkundigen en artsen. Maar in vereenvoudigde vorm is het ook prima te gebruiken voor EHBO’ers. Het is een praktisch kaartje, waarbij precies staat wat er bij welke letter moet worden beoordeeld.
Er zijn twee versies te koop, voor EHBO’ers en voor verpleegkundigen. De kaartjes kosten € 0,55 per stuk, excl. verzendkosten. Bestellen kan door een e-mail te sturen, met daarin de hoeveelheid kaartjes en uw adresgegevens.

Aanwezigheids- en instructiekaart kerk
Op de pagina over COVID-19 is de aanwezigheids- en instructiekaart kerk (A5-formaat) met uitleg te zien. Bestellen is mogelijk per e-mail.

Follow Me