Ook voor de verkoop van diverse goederen kunt u prima terecht bij Kerkveiligheid. Zowel kerken als bedrijven of andere organisaties profiteren van scherpe tarieven. Kerkveiligheid kan u alles leveren wat u nodig hebt voor de hulpverleners in uw kerk of organisatie, maar we hebben vooral de focus liggen op de verkoop van AED’s (automatische externe defibrillator). Ook toebehoren zoals elektroden, accu’s en beademingsmaskers nodig? Kerkveiligheid kan alle merken razendsnel leveren tegen messcherpe tarieven.

AANBIEDING: Philips Heartstart HS1 AED voor € 1190,-
Inclusief: volwassen elektroden, accu, draagtas, Nederlandstalige handleiding, AED rescuekit en AED sticker.

Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Zakkaartjes
We hebben de afgelopen jaren vele honderden zakkaartjes verkocht, waarop de ABCDE-methodiek beschreven staat. De ABCDE-methodiek wordt gebruikt door ambulancepersoneel, verpleegkundigen en artsen. Maar in vereenvoudigde vorm is het ook prima te gebruiken voor EHBO’ers. Het is een praktisch kaartje, waarbij precies staat wat er bij welke letter moet worden beoordeeld.
Er zijn twee versies te koop, voor EHBO’ers en voor verpleegkundigen.

Klinisch redeneren in de zorg is steeds gebruikelijker. Als het weinig wordt toegepast, kunnen de stappen lastig te onthouden en toe te passen zijn. Daarom verkopen we ook zakkaartjes om te klinisch redeneren. Hierin zijn twee versies beschikbaar, namelijk voor verpleegkundigen (met de 6 stappen uit Proactive nursing van Marc Bakker) en een versie die door verzorgenden IG gebruikt kan worden. Hierin staat het PAN model uitgelegd en de SBAR.

Bestellen
U kunt de zakkaartjes bestellen door een e-mail te sturen met daarin:
– Welke kaartjes u wilt:
– ABCDE-methodiek EHBO versie
– ABCDE-methodiek verpleegkundige versie
– Klinisch redeneren versie verpleegkundigen
– Klinisch redeneren versie verzorgenden IG
– Hoeveel kaartjes u wilt
– Uw adresgegevens

De kaartjes kosten € 0,55 per stuk, excl. verzendkosten. U krijgt een factuur per e-mail.